Missie en visie

Alle honden verdienen het om gelukkig en gezond te zijn. Zelf kunnen ze het niet vertellen wanneer er iets mis is. Daarom help ik baasjes met de verzorging van hun geliefde viervoeters zowel langs buiten als vanbinnen. 

Ik help honden door hen te verzorgen in mijn trimsalon, maar daarnaast geef ik ook advies aan hun baasjes rond onderhoud, hygiëne, vacht en voeding.

De hond staat volledig centraal en wordt met het nodige respect verzorgd. Elke hond is uniek en heeft dan ook een verzorging op maat nodig. 

Het is mijn doel om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen zodat ze gezond en gelukkig lang leven kunnen leiden.

Wie is Renée?

Een dierenvriend in hart en nieren.

Ik ben altijd een enorme dierenvriend geweest en daarom ben ik de bachelor agro- en biotechnologie – dierverzorging aan de Hogeschool van Gent gaan studeren.

In 2018 nam ik de stap om mijn eigen trimsalon op te starten. Om mensen en honden nog beter te kunnen begeleiden, volgde ik een extra opleiding tot voedingsdeskundige voor honden. 

In de eerste plaats wilde ik baasjes helpen bij de verzorging van hun honden, maar nu geef ik dagelijks advies over huid, haar en voeding. Ik maak mensen ervan bewust dat deze factoren heel nauw met elkaar samenhangen en elkaar beïnvloeden.