WIJ STREVEN NAAR EEN TEVREDEN HOND EN BAASJE!​

Bij coiffure Arthur kan je terecht voor een volledige verzorging van jouw hond.
Alle rassen worden volgens rasstandaard getrimd en
in samenspraak en volgens de wensen van het baasje.

Over mij

Het trotse baasje van Arthur, naar wie de zaak vernoemd is.
Ik ben altijd al een enorme dierenvriend geweest en ben daarom de bachelor agro-en biotechnologie gaan studeren aan de hogeschool van Gent.

De eerste stap die ik nadien gezet heb is het beginnen van het hondentrimsalon Coiffure Arthur. Ik merkte al snel dat veel baasjes vragen hadden over de volledige gezondheid van hun viervoeter.
Om op al deze vragen correct te kunnen antwoorden, ben ik een opleiding voedingsdeskundige voor honden gaan volgen. Hiermee wil ik baasjes en viervoeters helpen met het uitzoeken van een geschikte voeding en het oplossen van voedingsgerelateerde problemen op een efficiënte manier.

Nu geef ik dagelijks advies over huid, haar en voeding.
Ik maak mensen er van bewust dat deze factoren zeer nauw samenhangen en elkaar beïnvloeden. Dit advies is volledig onafhankelijk van merk of type voeding. Ik zoek naar de meest geschikte voeding specifiek voor jouw hond.

Wees welkom en spring gerust eens binnen om het te hebben over vacht & voeding!